Diensten

Het is onze missie om business en IT te versterken en te verbinden. Wij geloven in een integrale aanpak door mensen, processen en IT-architectuur met elkaar te verbinden. Daarom vindt u bij ons oplossingen op het gebied van IT-architectuur én op het gebied van training en coaching. De zachte kant van de organisatieverandering is essentieel voor een succesvolle implementatie en om het maximale uit de mensen en de omgeving te halen.
Ook bieden we de mogelijkheid van interim management, bijvoorbeeld bij veranderingen van werkwijze (Agile-devops), organisatieveranderingen en/of reorganisaties. Onze focus is op het halen van uw doelstellingen om zo maximaal rendement uit uw investering te halen voor een succesvolle business.


IT-Architectuur

Onze IT-oplossingen beginnen altijd bij u. Enso adviseert, creëert, regisseert en implementeert de juiste oplossing die past bij uw organisatie en bedrijfsprocessen.

Meer info

Training en coaching

Naast de technische kant van IT is voor een succesvolle organisatieverandering de zachte kant essentieel. Enso ondersteunt managers bij het verbinden van de IT met de mensen in de organisatie.

Meer info

Interim management

Zoekt u een interim-manager waarbij het realiseren van de opdracht en het creëren van een plezierige werkomgeving in balans zijn. Wij kunnen u daarbij helpen.

Meer info