Over ons

De naam Enso is afgeleid van het Japanse woord voor cirkel. Een cirkel staat symbool voor eenheid, kracht, leiderschap, elegantie en een toestand van “leegte”. De cirkel wordt in één vloeiende kwaststreek getekend. De open Enso is onvolledig waardoor er ruimte ontstaat voor beweging en ontwikkeling.


Waar we voor staan

De open Enso symboliseert waar wij voor staan. We werken vanuit vakmanschap met aandacht en toewijding aan het ontwikkelen van - en voor onze klant. Het vraagstuk van onze klant is altijd het uitgangspunt waar wij een passende oplossing voor bieden. U herkent ons aan een open en transparante werkwijze en een oplossing die u synergie oplevert.


Hoe we kijken naar business en IT

Wij helpen organisaties en medewerkers het beste uit zichzelf, elkaar en IT te halen. De vragen die wij krijgen zijn vaak IT gerelateerd. Echter, om een duurzame oplossing te bieden is een integrale aanpak nodig waarbij mensen, processen en techniek elkaar versterken. Naast een passende oplossing voor uw IT-vraagstuk zijn aandacht voor de medewerkers en processen een belangrijke succesfactor voor een duurzame verandering.


Wie we zijn

Bij ons werkt u altijd met één van de drie partners van Enso: Remco Vrolijk, Edward Dijk en Martin Eleveld. Zo houden we korte lijnen en kunnen we flexibel schakelen.

Hoe we werken

Werken met Enso betekent dat u werkt met betrokken professionals gericht op het verbinden van IT en business. Onze naam zegt het eigenlijk al, wij geloven in eenheid. Daarom werk wij met u samen, als team, aan een duurzame oplossing voor uw IT-vraagstuk. We bepalen samen de focus en gaan pragmatisch aan de slag met de oplossing voor u en uw afdeling. Onze manier van werken laat zich beschrijven als open, no-nonsense, vakmanschap, focus en met de juiste dosis humor. En wij nodigen u graag uit om zelf uw mening te vormen. Een vrijblijvend gesprek bij een kop koffie of Japanse thee is altijd mogelijk.