Training en coaching

Naast de technische kant van IT is voor een succesvolle organisatieverandering de zachte kant essentieel. Enso ondersteunt managers bij het verbinden van de IT met de mensen in de organisatie. Of het nu gaat om het inrichten van een afdeling, het opstellen van processen en procedures of het benutten van het potentieel van uw medewerkers voor het behalen van uw doelstellingen.

Onze trainingen

Op het gebied van training kunnen we u het volgende bieden:

Daarnaast zijn er, indien gewenst, ook trainingen op maat te geven.


Coaching

Organisatieveranderingen staan nooit op zichzelf. Wij scheppen graag de voorwaarden voor succesvolle teams. Succesvolle teams dragen bij aan succesvolle doelstellingen. Met scherpe observaties, interventies en coaching on-the-job zetten wij u en uw team weer in beweging.

We dagen u en uw team uit om de aanwezige expertise in elkaar naar boven te halen en te benutten. Ook tijdens de implementatie van een verandertraject. De verbinding tussen business en IT is daarbij essentieel. Met coaching gericht op de juiste structuur of processen én gemotiveerde medewerkers op de juiste plek verbinden wij de harde en de zachte kant van de organisatie. Onze bijdrage kan zijn op één aspect, maar wij kunnen ook het hele traject voor u doen. De keuze is aan u.