Martin Eleveld

Ik ben Martin, interim manager, coach en trainer bij Enso. De afgelopen 15 jaar heb ik als senior-manager binnen IT-organisaties gewerkt, waarvan de laatste jaren binnen een HR-afdeling en als trainer en coach. Vanuit mijn kennis en ervaring met grote (Agile) organisatieveranderingen beweeg ik me op het snijvlak van de IT-omgeving en de mens. Ik vind het belangrijk om de klantbeleving en de werkomgeving van de medewerkers te verbeteren.

Naast mijn werk haal ik energie uit: golfen, de sportschool, weekendjes weg, eten en gezellige avonden met vrienden. Zeker ook uit zelfreflectie en coaching.

Opdrachten die echt bij mij passen, zijn de opdrachten waar ik bezig ben met de ontwikkeling van het team of het individu waarbij we werken naar een concreet resultaat. Met mijn jarenlange ervaring en kennis (onder andere op het gebied van bedrijfskunde, Service Management, Coach van professionals, NLP-trainer/coach, Agile DevOps) weet ik mensen in beweging te krijgen en de balans te houden tussen inlevingsvermogen en resultaatgerichtheid. Ik geniet als we elke dag verbeteren en mensen het maximale uit zichzelf weten te halen.

Contact info