Remco Vrolijk

Ik ben Remco, IT-coach & IT-architect bij Enso. De afgelopen 18 jaar heb ik als consultant en IT-architect ervaring opgedaan bij uiteenlopende organisaties. Van ziekenhuizen tot commerciële organisaties en van gemeenten tot onderwijsinstellingen. Bij mijn opdrachten maak ik gebruik van de ervaringen uit andere opdrachten en kennis vanuit verschillende trainingen en opleidingen (o.a. Technisch, bedrijfskunde, communicatie en psychologie). 

Naast mijn werk haal ik energie uit: golfen met vrienden, een bezoek aan de sportschool, uitgebreid koken en Zen meditatie. Verder kan ik ook genieten van een obstacle-run of het uitbreken uit een escaperoom. 

Opdrachten waar ik energie van krijg, liggen op het snijvlak van de business en IT. Dit zijn opdrachten waar een vertaling nodig is van een vraag uit de organisatie naar een technische oplossing. Het kan ook een vraag zijn over hoe een organisatie nog meer uit zijn IT-omgeving kan halen. Opdrachten waar ik in de afgelopen periode mee bezig ben geweest, zijn: het opstellen van een doel architectuur, het begeleiden van aanbesteding en het verbeteren van ITIL-processen.

Contact info